Zaklada Zlatko Crnić
Trg Nikole Šubića Zrinskog 5, Zagreb;
tel: 099 461 1840 (Dubravka Burcar, tajnica Zakladnog vijeća); info@zakladazlatkocrnic.hr
 
 
Arhiva Novosti
JAVNI POZIV

U povodu 15. obljetnice osnivanja Zaklade Zlatko Crnić, Zakladno vijeće objavljuje JAVNI POZIV bivšim i sadašnjim stipendistima Zaklade Zlatko Crnić i pravnicima do 35. godine života za prijavu na natječaj za najbolje znanstvene i stručne radove

 1. Zakladno vijeće Zaklade Zlatko Crnić raspisuje natječaj za najbolje znanstvene i stručne radove.

 2.  
 3. Na natječaj se mogu prijaviti svi bivši i sadašnji stipendisti Zaklade Zlatko Crnić dodiplomskog ili poslijediplomskog studija kao i svi pravnici koji nisu stariji od 35 godina.

 4.  
 5. Znanstveni i stručni (teorijsko - praktični) radovi koji do sada nisu nigdje objavljivani mogu se odnositi na jedno od sljedećih pravnih područja:

 6.  
  - Građansko pravo
  - Građansko procesno pravo
  - Trgovačko pravo i pravo društava
  - Radno i socijalno pravo te
  - Upravno pravo
   
 7. Rad može sadržavati do 30.000 znakova (1 autorski arak) s temom iz jednog od prethodno nabrojanih pravnih područja. Rad treba pisati u proredu te je potrebno priložiti sažetak.

 8.  
 9. Radovi se dostavljaju u pisanom obliku najkasnije do 01. rujna 2008., a treba priložiti kompjutorsku disketu (CD) ili rad poslati i elektronskom poštom na adresu: mpiscak@zszg.hr
   
  Radu treba priložiti i radnu biografiju, a poželjan je i popis radova autora s naznakom gdje su objavljeni.
  Radovi se šalju na adresu:
  Županijski sud u Zagrebu
  n/r Dubravke Burcar
  Trg Nikole Šubića Zrinskog 5 (za Zakladu Zlatko Crnić)
  10 000 Zagreb

 10.  
 11. Radove će pregledati i za tisak predložiti uredničko vijeće, a prihvaćeni radovi biti će objavljeni u posebnom zborniku radova i honorirani na uobičajeni način.
  Zbornik radova je posvećen 15. obljetnici Zaklade, a biti će predstavljen na XXIII. tradicionalnom savjetovanju Hrvatskog društva za građanskopravne znanosti i praksu u Opatiji od 05. do 07. studenoga 2008.
U Zagrebu, dana 08. travnja 2008. godine

Zakladno vijeće
Zaklade Zlatko Crnić

Copyright © Zaklada Zlatko Crnić