Zaklada Zlatko Crnić
Trg Nikole Šubića Zrinskog 5, Zagreb;
tel: 099 461 1840 (Dubravka Burcar, tajnica Zakladnog vijeća); info@zakladazlatkocrnic.hr
 
 
Arhiva Novosti
POZOR! - STIPENDISTIMA ZAKLADE
 
Dragi stipendisti Zaklade Zlatko Crnić,
Nakon petnaestogodišnjeg stipendiranja izvrsnih studenata prava Zakladno vijeće Zaklade Zlatko Crnić odlučilo je pokrenuti inicijativu za okupljanje i čvršće i kvalitetnije povezivanje bivših i sadašnjih stipendista Zaklade.
 
Mnogima u Republici Hrvatskoj poznato je da studenti prava koji su stipendisti ove Zaklade zasluženo imaju posebnu pozornost i posebno mjesto tijekom daljnjeg profesionalnog usmjeravanja i rada po završetku studija. No, Zakladno vijeće odlučilo je krenuti i korak dalje!
 
U tom pravcu rodila se ideja da se određenim aktivnostima Zaklade osigura i daljnje poticanje na izvrsnost, ali i kontinuirani kontakt bivših i sadašnjih stipendista kako sa Zakladom tako i međusobno.
Ostvarivanjem ove ideje udovoljilo bi se i već iskazanim željama bivših stipendista za kontinuiranim kontaktom koje već godinama u različitim oblicima stižu na adresu Zaklade.
 
U tom pravcu pozivamo vas sve bivše i sadašnje stipendiste da se što je moguće prije javite putem nekog od oblika komunikacije Zakladi i da dostavite svoje kontakt podatke, a posebno e-mail adrese kako bismo ostvarili pretpostavke za što bržu i lakšu komunikaciju. Adrese na koje se možete javiti su: iris.govic@zg.t-com.hr, jelena.cuveljak@vts.pravosudje.hr, mpetrak@pravo.hr.
Ova brzina u javljanju i nastavku komunikacije potrebna je kako bismo vam mogli što jednostavnije dostavljati informacije o aktivnostima Zaklade koje su upravo vama namijenjene, a o čemu ćemo vas naknadno pravovremeno obaviještavati.
 
Prvih 50 stipendista koji se jave dobitnici su vrijedne knjige autora Maria KOS pod nazivom ŽIVOT U ODVJETNIŠTVU, dar autora bivšeg odvjetnika i predsjednika HRVATSKE ODVJETNIČKE KOMORE, sada suca Ustavnog suda Republike Hrvatske i prijatelja naše Zaklade. U Zagrebu, dana 16. srpnja 2007. godine

Zakladno vijeće
Zaklade Zlatko Crnić

Copyright © Zaklada Zlatko Crnić