Zaklada Zlatko Crnić
Trg Nikole Šubića Zrinskog 5, Zagreb;
tel: 099 461 1840 (Dubravka Burcar, tajnica Zakladnog vijeća); info@zakladazlatkocrnic.hr
 
 
Novosti
ZAKLADA "ZLATKO CRNIĆ"
Zagreb, Trg Nikole Šubića Zrinskog 5
tel. 4801-183, fax. 4801-015
 

 

Dana 10. lipnja 2010. godine održana je XIX Skupština Zaklade Zlatko Crnić. Kao i mnogih prethodnih godina, Skupština je održana u ugodnom ambijentu Hrvatskog odvjetničkog doma u Zagrebu u Koturaškoj ulici.

Skupštinu je otvorio predsjednik Zakladnog vijeća dr.sc. Danko Špoljarić.
Nakon izbora vodstva Skupštine, tajnica Zaklade Dubravka Burcar izložila je Izvješće o radu Zakladnog vijeća za 2009/2010 godinu te je izvijestila da se Zaklada početkom travnja ove godine obratila pismom sucima svih sudova u Republici Hrvatskoj i pozvala ih da pristupe u članstvo Zaklade. Do sada se odazvalo 70-tak sudaca, a očekuje se i daljnji odaziv.

Izvješće o radu Nadzornog odbora izložio je g. Darko Horvat. Iz Pregleda izvršenja financijskog plana za 2009. godinu proizlazi da su prihodi u toj godini, dijelom i kao posljedica globalne ekonomske krize, manji u odnosu na rashode.
Skupština je jednoglasno prihvatila Izvješća ZV-a i NO-a Zaklade za 2009/2010 godinu.

Na poziv predsjedavajućeg dr.sc. Danka Špoljarića, Skupštini se obratio g. Maroje Matana, potpredsjednik Odvjetničke komore, riječima dobrodošlice, rekavši da mu je drago što se događanja Zaklade održavaju u Odvjetničkom domu i da Zaklada i dalje može računati na podršku Odvjetničke komore. Čestitao je studentima i zaželio uspjeh u daljnjem radu.

Nazočnim stipendistima Zaklade u akademskoj godini 2009/2010 zasvjedočenja su podijeljena osobno, dok će se ostalima dostaviti poštom.

U glazbenom programu mladi glazbenik Slaven Špoljarić, student 4. godine Glazbene akademije izveo je nekoliko skladbi J. S. Bacha.
Susret je završio prigodnim domjenkom kojeg je pripremila Hrvatska odvjetnička komora

Copyright © Zaklada Zlatko Crnić